Европско движење со Декларација за фер и демократски избори

23.03.2014 | 14:16
Прочитано: 77

Во пресрет на изборната кампања граѓанското здружение - Европско движење во Македонија, донесе Декларација за избори во духот на демократските вредности.

Ги повикаа сите учесници активно да придонесат за фер и демократска изборна атмосфера. 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.