Работна посета на членови на НКЕУ-МК на Асоцијата за надворешна политика на Република Словачка

ПРВА ПЛЕНАРНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА НАЦИОНАЛНАТА КОНВЕНЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА УНИЈА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

European Movement in R. of Macedonia participated in the Erasmus + project: Trip 2 Tolerance in Athens, Greece;

Квиз натпревар на ученици во средните училишта: Да учиме за Европската унија!

Да учиме за Европската унија! Едукативен проект реализиран во средните училишта на град Скопје

Знаејќи повеќе за Европската унија знаеме повеќе за нас. Едукација на средношколци за европските интеграции.

Студија за развојот на социјалната економија во Југоисточна Европа. Проект во рамките на Стратегијата 2020 за ЈИЕ. Проект на Центарот за регионална соработка (RCC)

Фотографии од свечената академија по повод 9 Мај, Денот на Европа;

Свечена академија по повод одбележувањето на Денот на Европа;

Фотографии од меѓународната конференција